Tomas Norvoll sammen med konstituert styre ved Bodø videregående skole (Martine Røvik, Sara Stenersen, Nias Horori, Ferdinand Vangen og Solveig Mosand; anført av Tobias Smith) under dagens skoleringsdag for tillitsvalgte elever

Det sa fylkesrådsleder Tomas Norvoll (Ap) da han i dag møtte omlag 80 tillitsvalgte elever fra Bodø videregående skole som var samlet til skolering.

Spencer Tunicks nakenfoto-prosjekt i Bodø skapte store diskusjoner. Både på kunstens innhold og på pengebruk. Nå er regnskapet klart.

Nordlandsekspressen på veg mot Nordskot

Fylkesrådet foreslår både gods- og lørdagstilbud på Nordlandsekspressen/Nex II mellom Bodø-Svolvær.

Barnas idrettsdag

Onsdag 26. september arrangeres årets største idretts- og friluftsarrangement i Nordland. 45 grunnskoler med nærmere 8000 elever og 1000 lærere gjennomfører da aktivitetsdag ved egen skole.

Uten navn-3 kopi

De fire siste årene har fylkeskommunen jobbet målrettet for å få flere innvandrere til å flytte til Nordland gjennom et eget tilflyttningsprosjekt.

Fylkesråd Aase Refsnes (SV)

Fylkesråd Aase Refsnes (SV) har innsigelser mot reguleringsplanen som åpner for uttak av is ved Storglomvatnet i Meløy kommune.

Elevrådsleder Tobias Smith viser kunnskapsminister Jan Tore Sanner hvordan mobbeknappen virker

- Mobbeknappen gjør det enkelt å si fra. Nå håper jeg skoler og  elever i andre deler av landet ser til Bodø, og får øynene opp for mobbeknappen og at den kan være et viktig verktøy mot mobbing i skolemiljøet.

Fylkesråd Aase Refsnes (SV) under folkehelsekoordinatorsamlingen

I overkant av 60 folkehelsearbeidere er i fylkeshovedstaden for å delta på den årlige folkehelsesamlingen mellom kommunene og Nordland fylkeskommune.

Hild-Marit Olsen og styreleder Geir Ketil Hansen sammen med styret i nye Nordland Fagskole

En ny sammenslått fagskole i Nordland fra 2019 må ha fokus på arbeidslivets behov. Og på å gi et kompetanseløft i Nordland. Slik kan fagskolen bli en viktig utviklingsaktør i Nordland.