Tjenester

Mosjøen Tannklinikk2

Helse- og omsorgskomiteen har konkludert med at den offentlige tannhelsetjenesten (DOT) bør fortsette på regionalt nivå. Dermed forblir tjenesten fylkeskommunene sitt ansvar.

ScreenHunter_68 May


Den kulturelle skolesekken (DKS) Nordland er stolte over å kunne presentere et spennende, mangfoldig og innholdsrikt program for skoleåret 2017/18. Med en tydelig nordlig profil på programmet er det ekstra morsomt å kunne presentere gode nordnorske utøvere og produksjoner som skal turnere til alle Nordlands grunnskoler og videregående skoler. 

Nordland fylkeskommune og Ungdommens fylkesting i Nordland har et etablert en pris for årets barne- og ungdomskommune i Nordland. Denne kåringen skal foregå årlig. En jury bestående av representanter fra UNGkultur-avdelingen og Ungdommens fylkesråd vil velge ut en vinnerkommune.  Vinnerkommunen får en gavesjekk på kr 50.000 til bruk rettet mot målgruppen barn og unge. Prisen deles ut på fylkestinget til høsten.   

IMG_2436

Miljømillionen blir fordelt i to runder. Nå er listen over de som får tilskudd i første omgang klar.

søppel elin

I forbindelse med strandryddedagen 6. mai utlyse vi en konkurranse om å plukke mest søppel. Nå er vinnerne kåret.

interreg 1

Velkommen til informasjonstreff om Interreg Nord, inkl. Sápmi I Tärnaby i Sverige skal det holdes et informasjonsmøte om Interreg Nord, inkl. Sápmi og det svenske Landsbygdsprogrammet. Informasjonen om Interreg Nord, inkl. Sápmi er relevant for norske aktører, derfor er også aktører fra Norge hjertelig velkomne.Fylkesråd for kultur, miljø og folkehelse Ingelin Noresjø har tildelt 1 000 000 til ulike tiltak innenfor visuell kunst. Midlene går til Artist in Residence-ordninger spredt utover hele fylket (AiR) og til arrangører av utstillinger.

- Nasjonal transportplan er blant de viktigste sakene på dette fylkestinget. 

Fant du det du lette etter?