Tjenester

interreg 1

Velkommen til informasjonstreff om Interreg Nord, inkl. Sápmi I Tärnaby i Sverige skal det holdes et informasjonsmøte om Interreg Nord, inkl. Sápmi og det svenske Landsbygdsprogrammet. Informasjonen om Interreg Nord, inkl. Sápmi er relevant for norske aktører, derfor er også aktører fra Norge hjertelig velkomne.Fylkesråd for kultur, miljø og folkehelse Ingelin Noresjø har tildelt 1 000 000 til ulike tiltak innenfor visuell kunst. Midlene går til Artist in Residence-ordninger spredt utover hele fylket (AiR) og til arrangører av utstillinger.

- Nasjonal transportplan er blant de viktigste sakene på dette fylkestinget. 

Fylkestingsrepresentant 2011-2015, May Valle

- Saken om av lufthavner på Helgeland er den åpenbart heteste saken på dette fylkestinget, men flere andre viktige tema er også på dagsorden. 

Fylkesordfører Sonja Alice Steen

Fylkesordfører Sonja Steen tror debatten om lufthavner vil prege fylkestinget i Bodø 7. - 9. mars. 

tomas norvoll_bredde.jpg

- I den kommende fireårsperioden skal vi ha et særlig fokus på å tiltrekke, utdanne og beholde arbeidskraft som Nordlandssamfunnet kan bygges videre på. 

 

Fylkesordfører Sonja A Steen 002

 

Sonja Steen (Ap) og Arve Knutsen (KrF) ble enstemmig gjenvalgt som henholdvis fylkesordfører og fylkesvaraordfører ved starten av fylkestinget i dag.

Sonja Steen

Fylkeskommunens økonomiske situasjon, universitet/høgskole, innovasjon, strømnett, nordnorsk samarbeid og fergetrafikken sommeren 2014 er blant de mange saker som står på dagsorden på fylkestingets fjerde samling i Bodø i neste uke. 

Fant du det du lette etter?