Tjenester

- Det nye systemet skal gjøre det enklere for folk å ta bussen.

 

IMG_5903 kopier

Nordland fylkeskommune inviterer alle kulturinteresserte, kommuner, kulturorganisasjoner- og institusjoner og kulturaktører til å komme med forslag til kandidat(er) til Nordland fylkeskommunes kulturpris for 2017.

Fylkesrådsleder Tomas Norvoll (Ap) og fylkesråd Knut Petter Torgersen (Ap)  besøker to svært spennende bedrifter på Sortland: Calunus og Holmøy. Begge utnytter naturressurser og løfter seg samtidig i verdikjeden. Det bidrar at en større del av verdiskapningen blir igjen på Sortland.

 

 

Studentleder Lars Jakob Hegge, fadderansvarlig Helen Thomassen og samferdselsråd Svein Eggesvik 1

- Gratis buss for studentene i Bodø skal gi gode reisevaner.

Vindenes hus (1)

23.-25.- august inviterer fylkeskommunen til samtaler om fremtiden til kunst i det offentlige rom.

Mosjøen Tannklinikk2

Helse- og omsorgskomiteen har konkludert med at den offentlige tannhelsetjenesten (DOT) bør fortsette på regionalt nivå. Dermed forblir tjenesten fylkeskommunene sitt ansvar.

Nordland fylkeskommune og Ungdommens fylkesting i Nordland har et etablert en pris for årets barne- og ungdomskommune i Nordland. Denne kåringen skal foregå årlig. En jury bestående av representanter fra UNGkultur-avdelingen og Ungdommens fylkesråd vil velge ut en vinnerkommune.  Vinnerkommunen får en gavesjekk på kr 50.000 til bruk rettet mot målgruppen barn og unge. Prisen deles ut på fylkestinget til høsten.   

IMG_2436

Miljømillionen blir fordelt i to runder. Nå er listen over de som får tilskudd i første omgang klar.

søppel elin

I forbindelse med strandryddedagen 6. mai utlyse vi en konkurranse om å plukke mest søppel. Nå er vinnerne kåret.

interreg 1

Velkommen til informasjonstreff om Interreg Nord, inkl. Sápmi I Tärnaby i Sverige skal det holdes et informasjonsmøte om Interreg Nord, inkl. Sápmi og det svenske Landsbygdsprogrammet. Informasjonen om Interreg Nord, inkl. Sápmi er relevant for norske aktører, derfor er også aktører fra Norge hjertelig velkomne.

Fant du det du lette etter?