Den virtuelle matematikkskolen (DVM)

iktsenteret.png - Klikk for stort bilde Er du ungdomsskoleelev og veldig god i matematikk? Ønsker du å gjøre deg ferdig med matematikk 1T mens du ennå går på ungdomsskolen?

Da er Den virtuelle matematikkskolen (DVM-1T) et godt tilbud akkurat for deg.

DVM er et prosjekt i regi av Senter for IKT i utdanningen, der ungdomsskoleelever gis mulighet til å ta Matematikk 1T (Vg1) via et nettbasert og fleksibelt undervisningsopplegg. Nettskolen i Nordland er leverandør av DVM for ungdomsskoleelever i Nordland fylke.

På siden til Den virtuelle matematikkskolen får du mer informasjon om hva DVM er, hva som kreves for å være med og hva du må gjøre for å melde deg på. Det er svært viktig at påmeldingsrutinen som står på siden blir fulgt nøyaktig.

Påmeldingsfrist er 1. juni, og vi regner med at inntaket er gjennomført innen 20. juni.

Informasjon om DVM blir sendt til alle skoler med ungdomstrinn i Nordland samt til skole-/oppvekstenheten i hver kommune.

Her kan skolen laste ned mal for enkeltvedtak (DOCX, 15 kB).

Publisert av Geir Hareide Hansen. Sist endret 04.04.2016 08:13