Gratis buss for russ

Fylkesråd for samferdsel Svein Eggesvik flankert av de to russepresidentene i Bodø i år, Elisabeth Vorren og Erlend Skaug Ingebrigtsen. - Klikk for stort bildeFylkesråd for samferdsel Svein Eggesvik flankert av de to russepresidentene i Bodø i år, Elisabeth Vorren og Erlend Skaug Ingebrigtsen. Også i år får russen i Nordland reise gratis med buss.

 

- Med dettet tilbudet ønsker vi å bidra til at russen i Nordland får trygg transport i ei hektisk russetid, sier fylkesråd for samferdsel Svein Eggesvik (Sp). Han legger til at det er åttende året at denne ordningen gjennomføres fra fylkeskommunens side.

 

Ordningen varer fra 30. april til 18. mai. For å få reise gratis må man ha på seg russedressen.

 

- Dette er et helt glimrende tilbud, som bidrar mye til sikkerhet og trivsel for oss som skal feire russetia. Alle kan komme seg trygt hjem selv om man skulle være blakk, sier Erlend Skaug Ingebrigtsen som er russepresident på Bodø videregående skole.

- Gratis buss vil også bidra til at færre lar seg friste il å kjøre bil når de har drukket, repliserer Elisabeth Vorren, som er russepresident på Bodin videregående skole.

 

Begge de to presidentene forteller at de har fått masse positiv tilbakemelding fra medruss på ordningen med gratis buss.

Fant du det du lette etter?