- Viktig arena for kunnskap

Gutt med oppblåsbar klode - Klikk for stort bilde

Tilflyttingskonferansen 2016 setter fokus på utfordringer og muligheter knyttet til arbeidsinnvandring. 

- Vi trenger flere folk i Nordland, vi trenger ny kompetanse og vi trenger flere innvandrere for å øke folketallet og dekke arbeidslivets behov i årene framover. En viktig del av arbeidet i tilflyttingsprosjektet er å spre de gode erfaringene og øke kunnskapen i hele Nordland om innvandringsspørsmål. Denne konferansen er en viktig arena for kunnskapsspredning og nettverksbygging, sier fylkesråd for næring Mona Fagerås (SV). Hun  skal åpne konferansen som foregår i Bodø 24. og 25. oktober.

 

Det er mange spennende innledere på konferansen, blaant annet kommer lederen i AUF Mani Hussaini,  samfunnsdebattanten Loveleen Brenna, tjenestedirektøren i NAV Kjell Hugvik og leder av innvandringsarbeidet i Oslo kommune Trygve Nordby, samt mange lokale innledere som skal presentere de gode erfaringene i Nordland.

Se program for konferansen og presentasjon av innledere (PDF, 14 MB)

Under konferansen blir det også arrangert et eget presseseminar, hvor forskere, studenter og pressefolk samles til debatt om pressens rolle i forhold til innvandringsspørsmål. Debattleder er tidligere redaktør og leder i Pressens faglige utvalg, Thor Voje.

 

Fant du det du lette etter?

Abonner på vårt nyhetsbrev
Navn
E-post
Velg ditt abonnement
Innovasjonspolitikk
Næring og regional utvikling
Kulturminner i Nordland
Nyhetsbrev plan og miljø