Tilskudd til mentor- og traineeordninger for personer med innvandrerbakgrunn

Imdilogo.JPG - Klikk for stort bilde IMDi inviterer virksomheter i privat og offentlig sektor til å søke om tilskudd om støtte til mentor- og traineeordninger for personer med innvandrerbakgrunn.

Søknadsfristen er 23. januar 2015. Virksomheter og organisasjoner i privat eller offentlig sektor kan søke om tilskudd enkeltvis eller i samarbeid.

Formålet med tilskuddsordningen er at flere personer med innvandrerbakgrunn får bruke kompetansen sin ved at virksomheter etablerer mentor- eller traineeordninger for denne gruppen. Formålet er også at virksomheter blir tilført ny kunnskap og nye erfaringer.

Gjennom slike ordninger kan personer med innvandrerbakgrunn få mulighet for innpass i arbeidslivet, karriereutvikling og bedre bruk av egen kompetanse. De får også mulighet til å styrke sine nettverk og få innsikt i nye arbeidsområder og virksomheter.

Målgruppe for tilskuddsordningen er virksomheter i privat eller offentlig sektor som har, eller som ønsker å etablere mentor- eller traineeordninger for personer med innvandrerbakgrunn.
Mer om ordningen hos IMDi

 

Publisert av Erik Veigård. Sist endret 16.01.2015 11:33
Fant du det du lette etter?

Abonner på vårt nyhetsbrev
Navn
E-post
Velg ditt abonnement
Innovasjonspolitikk
Næring og regional utvikling
Kulturminner i Nordland
Nyhetsbrev plan og miljø