Plankonferansen i Nordland - en årlig begivenhet

Plankonferansen 2015 1 - Klikk for stort bilde Plankonferansen i Nordland har vært arrangert hvert år siden 1992. Den skal være er en kilde til inspirasjon, informasjon og planfaglig påfyll. Konferansen markerer planfaglig fellesskap og avslutning av planåret. 

Fylkesmannen i Nordland, Nordland fylkeskommune og Husbanken Nordland samarbeider om å arrangere denne årlige plankonferansen for Nordland. Konferansen finner sted hvert år i Bodø. Meningen er å samle plankompetansen fra kommunene, regionalt og statlig nivå til en felles planfaglig arena. Det deltar mellom 100-130 personer på konferansen som etter hvert også har opparbeidet tradisjoner i form av festmiddag og lutefisk som fast ingrediens. Tema for konferansen blir annonsert før sommerferien med en "Flyer".  

Lenker til tidligere konferanser ligger under.  

Teaser

En liten påminnelse om årets plankonferanse!  

Bilde_program_PK17

Nordland i omstilling – om bærekraftige byer og sterke distrikter. Hvordan planlegger vi i møte med nye nasjonale og regionale føringer? Dette er tema for den årlige plankonferansen 28. - 29. november i Bodø.

 

Sentrumsgård i Bodø

Fylkesmannen i Nordland, Nordland fylkeskommune og Husbanken Nordland ønsker velkommen til den årlige regionale plankonferansen i Bodø. Konferansen holdes i år 22. - 23. november 2016 på Scandic Bodø hotell.

Målgruppene er kommunale planleggere, politikere og offentlig forvaltning.

 

Plankonferansen i 2014 ble arrangert 11. - 12. desember på Scandic Havet i Bodø.

Fant du det du lette etter?
Mathea Nybakke
Rådgiver
Tim Christian Tomkins-Moseng
Rådgiver

Abonner på vårt nyhetsbrev
Navn
E-post
Velg ditt abonnement
Innovasjonspolitikk
Næring og regional utvikling
Kulturminner i Nordland
Nyhetsbrev plan og miljø