Norsk-Petroleumsråd og Petro Arctic inviterte til frokostseminar under energimessa i dag

Leder Nordnorsk Petroleumsråd og fylkesråd for næring, Arve Knutsen (KrF) - Klikk for stort bildeLeder Nordnorsk Petroleumsråd og fylkesråd for næring, Arve Knutsen (KrF) nfk Leder for Norsk Petroleumsråd og fylkesråd for næring i Nordland, Arve Knutsen (KrF) ønsket deltakere og statssekretær for samferdselsdepartementet, Bård Hoksrud velkommen til seminar.

Energimessa ONS i Stavanger:

Med fokus mulighet for nordnorsk leverandørindustri og beredskap, ønsket leder for Nordnorsk Petroleumsråd og fylkesråd for næring i Nordland, Arve Knutsen velkommen til frokostseminar i dag.

 

I år arrangerer Nordnorsk Petroleumsråd dette frokostmøtet i samarbeid med Petro Arctic. 

 

Nordnorsk Petroleumsråd ble opprettet for noe over ett år siden og skal jobbe med å fremme Nord-Norges interesser knytet til petroleumsaktivitet i nordområdene.

 

Foredragsholdere var bl.a. Bård Hoksrud, statssekretær i Samferdselsdepartementet som hadde innlegg om Infrastruktur og oljesatsingen i nord.  Direktør i Statoil Drift i Nord, Hans Jakob Hegge snakket om muligheter i nord og politisk rådgiver Einar Remi Holmen, Olje og energidepartementet satte fokus på Nord-Norges posisjon i den nasjonale petrolumsdebatten.

 Les hele innlegget til leder for Nordnorsk Petrolumsråd, Arve Knutsen her. (PDF, 17 kB)

Publisert av Linda Charlotte Gjerstad. Sist endret 10.06.2015
Fant du det du lette etter?