VAnndammen 2014

 

 

VAnndammen 2014 ble avviklet 4. og 5. november på Høgskolen i Narvik.

Det var rundt 140 deltakere som deltok på årets VAnndam. Hovedtemaene var overvann, stikkledninger og lekkasjesøk/vanntap. Speedforedrag ble arrangert, hvor utvalgte utstillere fikk ca 8 - 10 minutt til å holde et foredrag om et selvvalgt produkt/tema. Deltakerne var delt inn i mindre grupper, og var innom alle speedforedragsholderne.

 

Her kan du laste ned foredragene fra årets VAnndam.

 

Årets VAnnmann måtte utropes underveis i konferansen da han ikke kunne delta på festmiddagen om kvelden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan Stenersen, Tromsø kommune ble kåret som årets VAnnmann med begrunnelse i sin iver og engasjement i å bidra til faglig utvikling og kunnskapsdeling. Han bidrar både lokalt og nasjonalt , med sin kunnskap, erfaringer og fantastiske formidlingsevne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette året ble det gjort en vurdering av utstillerstandene, og Sigum med Ivar Sjømæling vant beste stand.

 

Neste års VAnndam vil holdes 3. og 4. november.

 

På VAnndammen 2015 vil det i regi av Norsk kommunalteknisk forening, Norsk Vann og KS bedrift arrangeres semifinale for Norges beste drikkevann. I løpet av 2015/2016 holdes det semifinaler på Vestlandet, Sørlandet, Østlandet, Midt-Norge og Nord-Norge. Vinnere av de regionale semifinalene vil gå videre til den store finalen som arrangeres under Miljø&teknikk2016 i Telenor Arena i 2016. Informasjon om kriterier og påmeldingsfrist legges ut på Norsk Vann og Kommunalteknikks hjemmeside i desember.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fant du det du lette etter?