Velkommen til symposiet "Varsku Markens grøde 100 år"

87 - Klikk for stort bilde
Hamsunsenteret, KUN i Steigen og Árran Lulesamisk senter inviterer til Markens grøde-symposium to dager til ende.

Festen starter på Stormen bibliotek i Bodø under Forskningsdagene 2017: Symposium "Varsku! Markens grøde 100 år" 28. september, og fortsetter på Árran Lulesamisk senter og Hamsunsenteret på Hamarøy 29. september. Symposiet besegles med KulturFest på Hamsunsenteret med kultur, mat og mingel.

Forskningsdagene har VERDIER som tema i år. Symposiet skal diskutere rasisme, likeverd og økokritikk, med utgangspunkt i Knut Hamsuns evigaktuelle jubileumsbok; Markens grøde.

Priser for deltakelse.

Påmelding symposium er inkludert Tårnfest på Hamsunsenteret med mat, kultur og mingling.

• 28/9 Kulturfest på Garnd Hotell ordinær: 200kr/ 100kr student / symposium
  • 29/9 Varsku symposium ordinær: 1150kr / 950kr student/ 1650kr inkl transport t/r

Påmeldingsfrist 13. september 2017

For spørsmål eller mer info, ta kontakt med Anita Overelv, prosjektleder på anita.overelv@nordlandsmuseet.no eller tlf 909 91 222