Boklansering for jubilanten


bøker - Klikk for stort bilde

I forbindelse med Skulpturlandskap Nordlands 25 års jubileum er det gitt ut ny bok. 


Boken er på norsk og engelsk i samme utgave og er den første som inneholder samFylkesråd Aase Refsnes (SV) med kunstner Harald Bodøgaard under boklanseringen - Klikk for stort bildeFylkesråd Aase Refsnes (SV) med kunstner Harald Bodøgaard under boklanseringen tlige av de 36 skulpturene. Boken er både en kunstbok, men også en reisehåndbok som legger stor vekt på å gjøre det lett å finne frem til skulpturene.

Aase Refsnes fylkesråd for kultur, miljø og folkehelse er imponert over resultatet 

-Boka er fantastisk fin, og jeg er stolt av det vi og alle involverte har fått til. Mange har bidratt; både fotografer og skribenter har vært på rundreise i fylket og forlaget Uten tittel og grafikere hos Yokoland har bidratt til at vi har fått en bok i et stilrent og enkelt design

Boken kan kjøpes hos bokforhandlere og koster 349,-

 

Jubileums utstilling

I forbindelse med boklanseringen ble det også åpnet en utstilling på Stormen bibliotek i Bodø. Her kan man se noe av lokale2 - Klikk for stort bilde debatten omkring prosjektet på 90- tallet og selv søke i det digitale arkivet over samtlige avisoppslag som handler om Skulpturlandskap Nordland. Man kan bygge sine egne skulpturer, se filmer og bildespill eller lese i noen av bøkene om kunst i offentlige rom.

Utstillingen kan besøkes frem til 27.10.2017

Fant du det du lette etter?