Svein Eggesvik, Senterpartiet, Sp.

Flere bompengeselskaper i Nord-Norge får nå betydelige tilskudd.

Kristoffer Dolem med vinnerbildene

I forbindelse med Skulpturlandskap Nordlands 25 års jubileum utlyste vi en fotokonkurranse. Vi oppfordret alle til å være med og til å tenke kreativt i møte med skulpturene.

NORDICITE1-Nadine_M-A_ours_poisson_debout- FOTO Genevieve Therrien

I samarbeid med Figurteateret i Nordland har kompaniet Théâtre Incliné laget utviklet forestillingen Nordicité som de skal turnere landsdelen med.

- Det nye systemet skal gjøre det enklere for folk å ta bussen.

IMG_5903 kopier

Nordland fylkeskommune inviterer alle kulturinteresserte, kommuner, kulturorganisasjoner- og institusjoner og kulturaktører til å komme med forslag til kandidat(er) til Nordland fylkeskommunes kulturpris for 2017.

Fylkesrådsleder Tomas Norvoll (Ap) og fylkesråd Knut Petter Torgersen (Ap)  besøker to svært spennende bedrifter på Sortland: Calunus og Holmøy. Begge utnytter naturressurser og løfter seg samtidig i verdikjeden. Det bidrar at en større del av verdiskapningen blir igjen på Sortland.

Studentleder Lars Jakob Hegge, fadderansvarlig Helen Thomassen og samferdselsråd Svein Eggesvik 1

- Gratis buss for studentene i Bodø skal gi gode reisevaner.

Vindenes hus (1)

23.-25.- august inviterer fylkeskommunen til samtaler om fremtiden til kunst i det offentlige rom.

Mosjøen Tannklinikk2

Helse- og omsorgskomiteen har konkludert med at den offentlige tannhelsetjenesten (DOT) bør fortsette på regionalt nivå. Dermed forblir tjenesten fylkeskommunene sitt ansvar.

ScreenHunter_68 May

Den kulturelle skolesekken (DKS) Nordland er stolte over å kunne presentere et spennende, mangfoldig og innholdsrikt program for skoleåret 2017/18. Med en tydelig nordlig profil på programmet er det ekstra morsomt å kunne presentere gode nordnorske utøvere og produksjoner som skal turnere til alle Nordlands grunnskoler og videregående skoler.