DRIFTSTILSKUDD 2017

Nordland fylkeskommune ved Rådet for likestilling av funksjonshemmede gir driftstilskudd til drift av funksjonshemmedes interesseorganisasjoner.

Organisasjoner som har dannet fylkeslag i Nordland kan søke om tilskudd. Søknadsfristen er 31. januar 2017.

Det gjøres oppmerksom på ...

...at Rådet har vedtatt nye retningslinjer som gjelder fra og med 2017. Spesielt gjøres oppmerksom på søknadsfristen som er satt mye tidligere. Dette etter ønsker fra organisasjonsmedlemmene i rådet som ønsker at tilskuddet utbetales så tidlig som mulig.

Det gjøres også oppmerksom på endringen i Punkt 1 C: "Organisasjoner for barn og ungdom med nedsatt funksjonsevne som har en tilsvarende organisasjon for voksne får ikke tilskuddet. Medlemstallet for barn og ungdomsorganisasjonen kan telles med i tallet til organisasjonen for voksne. Midlene tildeles etter avtale mellom de berørte organisasjoner."

Retningslinjene finner du her! (DOCX, 17 kB)

Søknadskjema finner du her!

Søknaden sendes helst elektronisk til post@nfk.no. Postadresse: Nordland fylkeskommune, Fylkeshuset, 8048 Bodø. Merk e post / konvolutt «Driftstilskudd – funksjonshemmedes organisasjoner. Att. N. Williams».

Har du spørsmål om ordningen kan du ringe Nick Williams, Rådgiver for Rådet for likestilling av funksjonshemmede. Telefon 75 65 04 15

Publisert av Nicholas David Williams. Sist endret 18.01.2017 08:50