Grunntilskudd - Barne og ungdomsorganisasjoner

Kriterier
Formål Til drift og økt aktivitet i frivillige barne- og ungdomsorganisasjonene i Nordland

Hvem kan søke
  • Frivillige barne-og ungdom organisasjoner fylkesledd/krets

Hva kan støttes
  • . Grunn - aktivitet og deltaker tilskudd

Vilkår Kriteriene ligger til høyre

Støttenivå Beregnes etter antall medlemmer, aktivitet og deltakelse på opplæring og aktivitet

Krav til søknad

Grunntilskudd utbetales på bakgrunn av antall betalende medlemmer og antall lokallag pr. 31.12 i året før tildelingsåret, på grunn av dokumentasjonskravet.

Tilskuddet gis til organisasjoner som tilfredsstiller følgende krav:

1. Det må være en fylkes- eller kretsorganisasjon med minst tre lokallag fordelt på minst tre kommuner i Nordland.
  2. Organisasjonen må ha eget styre på fylkes/kretsplan.
  3. Organisasjonen må være medlem i en landsomfattende barne og ungdomsorganisasjon

Aktivitetstilskudd beregnes på bakgrunn av egenaktivitet i året før tildelingsåret. Tilskuddet kan gis til organisasjoner som er berettiget til grunntilskudd, samt til andre organisasjoner som har egne barne- og ungdomstiltak.

Deltakertilskudd gis på bakgrunn av deltakelse ved lederopplæring i året før tildelingsåret. Tilskuddet gis for deltakelse ved lederopplæring på internasjonalt, nasjonalt eller landsdelsplan. (Gjelder ikke landsmøter/årsmøter/styremøter.)

Søknadsfrist 15. februar
Rådgiver