Innkjøpsavtale for læremidler i videregående skole i Nordland

Bøker til utlån - Klikk for stort bilde

BS Undervisning har inngått avtale på trykte læremidler for videregående opplæring i Nordland.

Denne ordningen gjelder for alle trinn i den videregående opplæring.
Ordningen organiseres ved at skolene kjøper inn og administrerer utlån av læremidlene. Bibliotekene  ved skolene håndterer disse oppgavene. Nordland fylkeskommune har vedtatt fritt lærebokvalg for elevene, men de fleste skolene har leselister i fagene.

BS Undervisning har avtale på trykte læremidler i alle skoleområdene: Andøy, Aust-Lofoten, Bodø, Bodin, Brønnøysund, Fauske, Hadsel, Knut Hamsun, Meløy, Mosjøen, Narvik, Polarsirkelen, Saltdal, Sandnessjøen, Sortland og Vest-Lofoten.

Avtalen gjelder utlånsordning for trykte læremidler og har en varighet 31.05.2016 - 31.05.2018 og kan forlenges med 1+1 år.

Elevene i den videregående skole i Nordland fylkeskommune har obligatorisk bruk av bærbare datamaskiner. Digitale læremidler og annen digital litteratur og digitale ordbøker omfatter ikke denne avtalen.

Kontaktperson er Niels Ivar Nicolaysen ved Utdanningsavdelingen, tlf 75 65 02 05, e-post nienic@nfk.no

Publisert av Hege Leithe. Sist endret 07.06.2017 09:41