HANDLE HVITT – DET LØNNER SEG Å VITE

Mange har etterlyst enklere regelverk for å kunne handle hvitt i hjemmet. Ordningene finnes, men har nok vært vanskelige å finne. På www.handlehvitt.no er de enkle ordningene samlet på ett sted.
 

På handlehvitt.no får du en steg-for-steg gjennomgang av hvordan du handler hvitt. Lønn til vaskehjelp, barnepass og annen hjelp i huset kan rapporteres til Skatteetaten med noen få tastetrykk, direkte fra nettstedet. Du får også vite hvordan du betaler hvitt og skattefritt for småjobber. I tillegg finnes det en firmasjekk du kan benytte, slik at det blir lettere for deg å velge seriøse leverandører.

 

Nettsiden er en del av kampanjen Handle hvitt-det lønner seg å vite. Det er Samarbeid mot svart økonomi (NHO, LO, Unio, YS, KS og Skatteetaten) som står bak kampanjen. Kampanjen vil være synlig på nettsteder, i aviser, blader, plakater og busser i de store byene og på messer, samt aktiviteter som utdeling av hvite vaskebøtter. Her er budskapet at hvit vask er grei skuring, mens svart arbeid er bånn i bøtta.

 

Den enkleste måten å stoppe svart arbeid på, er at alle handler hvitt! Denne siden og kampanjen er et godt bidrag til en slik utvikling.

 

Nettsiden handlehvitt.no>> www.handlehvitt.no

Lær hvordan du handler hvitt>> www.handlehvitt.no/lynkurs

Følg handlehvitt på facebook>> www.facebook.com/handlehvitt

Fant du det du lette etter?