Innkjøp

På denne siden finner du innkjøpsavtaler og regelverk.

Du finner også lenker til lover og forskrifter knyttet til innkjøp.

Nordland fylkeskommune innbyr herved til skriftlig tilbud på legemidler for Nord-Trøndelag og Nordland fylkeskommuner. I tillegg ønskes opsjon på farmasøytisk tilsyn.

Avtalen på tekstiler og arbeidstøy er forlenget til 01.10.2014

Grunnet valutasituasjonen har Canon Norge foretatt en prisøkning.

Legg inn en kommentar i denne artikkelen for å melde inn forbedringspotensiale i innkjøps-verktøyet Mercell.

I forbindelse med implementering av nytt reisebyrå, har vi fått en del henvendelser utenfra om fylkeskommunens retningslinjer for reiser. Her kan disse leses

Mange har etterlyst enklere regelverk for å kunne handle hvitt i hjemmet. Ordningene finnes, men har nok vært vanskelige å finne. På www.handlehvitt.no er de enkle ordningene samlet på ett sted.

Telenor har en løsning for sikker resirkulering av brukte mobiltelefoner. Informasjon om dette er lagt til avtaleinformasjon under Innkjøpsavtaler (krever pålogging). 

Det viser seg at det innimellom er problemer med bestilling av medisinske gasser. For å avhjelpe dette er det laget en egen informasjonsfolder vedrørende denne produktgruppen.

Bøker til utlån

BS Undervisning har inngått avtale på trykte læremidler for videregående opplæring i Nordland.

Handlevogn

Fylkesrådet vedtok 6. september ny innkjøpspolicy. Alle som jobber med innkjøp i Nordland fylkeskommune skal være oppdatert på vår felles policy.

Fant du det du lette etter?

Kontaktpersoner

Tomas Norvoll
Fylkesrådsleder
Hans Jørgen Kibsgaard
Innkjøpsleder