Skolekonferanse

I dag samles 250 personer til en  nasjonal konferanse på Bodø videregående skole om hvordan man kan legge til rette for internasjonalt samarbeid i opplæringen, fra barnehagen og til videregående skole.

 

Leif Ove Andsnes KeiservardenBjørn Erik Olsen

15 festivaler innen musikk, scenekunst og litteratur er blant de som er innvilget 3-årig støtte fra fylkeskommunen.

Utbygging av datasenter i nord stod på agendaen da politikere fra de tre nordligste fylkene møtte representanter fra Statkraft nylig.

 

hfs

 

30 Helgelandskoler kan nå skilte med å være en Helsefremmende skole.

Aase Refsnes på Stormen bibliotek

3 millioner friske midler til kultur i 2018-budsjettet viser at fylkesrådet satser på kultur, selv i vanskelige tider.

Hild-Marit Olsen2070

I fylkesrådets forslag til budsjett og økonomiplan som ble lagt fram i dag, ligger 80 millioner kroner til det kraftigste utstyrsløftet noensinne.

 

 

Andøy videregående

Nybygg vil  gi skolen et kjempeløft innen fagene romteknologi og klima/miljø.

Knut Petter Torgersen

- Dette er nok det strammeste budsjettet vi har hatt på flere tiår. Driftskostnadene reduseres på alle områder mens viktige samfunnsinvesteringer prioriteres. Til sammen foreslås 4 milliarder kroner til investeringer i fireårsperioden.

Den glömda staden

Christian Borlongans bilde av «Den glömda staden» i Gildeskål ble kåret som publikums favoritt i Skulpturlandskap Nordlands fotokonkurranse

Ingelin Noresjø

Under høringen i Utenriks- og forsvarskomiteen på Stortinget, brukte fylkesråd Ingelin Noresjø (KrF) mesteparten av tiden på å framsnakke Troms og Finnmark.

Fant du det du lette etter?