Sykle til jobben-aksjonen

Sykle til jobben.PNG - Klikk for stort bilde Nordland fylkeskommune vil i 2016 sponse alle som bor i Nordland fylke deltakelse i «Sykle til jobben – aksjonen». Nordland fylkeskommune setter fokus på folkehelse og sponser derfor deltakelse for alle innbyggere i Nordland.

 

Kom i form på 60 dager sammen med tusenvis av andre. Startskuddet går 19.april og da arrangeres «Sykle til jobben» for 43. gang.

Delta sammen med gode kollegaer, på lag eller alene. All aktivitet gir poeng. Det er ikke nødvendigvis bare til og fra jobb som er avgjørende. Dette skal være et lavterskeltilbud slik at det er ønskelig at alle, også de utenfor arbeidslivet velger å delta.

Bakgrunn og formål med kampanjen:

«Sykle til jobben – aksjonen» er en landsdekkende aktivitetskampanje arrangert av Bedriftsidretten (NBIF). Aksjonen har eksistert i 42 år, og har som formål å stimulere og legge til rette for at flere velger en aktiv reisevei. Deltakerne kan registrere all fysisk aktivitet de foretar seg i perioden, og dermed kan alle delta i kampanjen. Kampanjen bidrar til å øke den fysiske aktiviteten blant den voksne befolkning, i samsvar med NBIFs visjon om å bidra til et sprekere Norge. Aksjonen starter 19.april og varer i 60 dager.

Resultatene fra aksjonen fra 2015 viser følgende tall:

  • 52% svarer at de var i mer aktivitet underveis i aksjonen enn ellers
  • 76% av de inaktive opplevde at aksjonen bidro til å komme i gang med fysisk aktivitet
  • 71% svarer at aksjonen var motiverende for å være i fysisk aktivitet
  • 4 av 5 ønsker å opprettholde det nye aktivitetsnivået etter aksjonen er ferdig
  • 84% ønsker å delta i 2016

Dette får dere som deltar i «Sykle til jobben – aksjonen»:

  • En uhøytidelig og morsom konkurranse hvor man kan konkurrere med seg selv, hverandre, andre lag i bedriften og bedrifter i hele Norge.
  • Tilgang til sykletiljobben.no med treningsdagbok, mulighet for å følge egen, lagets og bedriftens utvikling i sammenheng med alle deltakere.
  • Trekning av mange spennende premier, både lokalt og nasjonalt. Eksempler reise Tallin, reise til Geilo, Polarklokker, sykkelcomputere, t-skjorter og sykkelklær fra Bjørn Dæhlie
  • Mange fine tips og råd til hverdagsaktivitet og tips til bruk av sykkelen.

 

Nordland fylkeskommune håper at så mange som mulig av Nordlands befolkning velger å delta på denne aksjonen. Det er mye å spare på økt aktivitet om det er til og fra jobb eller ellers i hverdagen. Aksjonen starter som nevnt tidligere, den 19.april og pågår i 60 dager til 17.juni.

 

For mer info og påmelding:

http://www.sykletiljobben.no

Publisert av Thomas Antonsen. Sist endret 10.03.2016 09:55
Fant du det du lette etter?