Netto driftsresultat i prosent av driftsinntektene er netto resultatgrad.


Dette er et opptak fra oktobertinget 2009.  Dette er et opptak fra oktobertinget 2009. Dette er et opptak fra oktobertinget 2009.  Dette er et opptak fra muntlige spørsmål i desembertinget 2009.


Opptak legges ut fortløpende


Dette er et opptak fra novembertinget 2009. Dette er et opptak fra temadag novembertinget 2009.  Opptak legges ut fortløpende. Foreløpig programHer finner du alt du trenger å vite om det pågående fylkestinget i Svolvær 2. - 5. juni


I år er valgdagen 10. september. I noen kommuner er det også mulig å stemme søndag 9. september.

Informasjonen oppdateres under det konstituerende fylkesting 10.- 13. oktober 2011.


Dersom spørsmålsstilleren forventer svar i løpet av samlingen, må spørsmålet være levert fylkesordførerens kontor så tidlig som mulig og senest ved fylkestingets åpning. Skriftlige spørsmål legges ut på dette nettstedet så snart de kommer inn. I denne artiklen er samlet de mest sentrale dokumentene som er utgangspunkt for det parlamentariske styringssystemet i Nordland fylkeskommune. Sakene ble behandlet på det konstituerende fylkestinget 25.-27. oktober 1999 og utfallet ble at Nordland fylkeskommune umiddelbart iverksatte parlamentarisk styringsmodell for fylkestingsperioden.Artikkelen må betraktes som en historisk gjennomgang.Her er oversikt over presentasjoner som er lagt fram for fylkestingetAlle representanter kan stille spørsmål i fylkestinget. Til forskjell fra en interpellasjon skal spørsmål være korte. Debatt er ikke tillatt, men spørsmålstilleren kan sette fram et tilleggsspørsmål. Tilleggspørsmål og svar skal ikke overstige to minutter.


Her ligger skriftlige spørsmål med svar som ble behandlet på fylkestingets samling i desember 2009.

Her ligger skriftlige spørsmål og svar som ble behandlet på fylkestingets samling i juni.

Her ligger spørsmålene med svar som ble behandlet under fylkestingets samling i april 2009.

Her ligger spørsmålene med svar som ble behandlet på fylkestingets samling i februar.

Her ligger skriftlige spørsmål med svar som ble behandlet under fylkestingets samling 29.09.-02.10.2009.

 

Uttalelser som er behandlet av fylkestinget.

 

Alle saker
Fant du det du lette etter?