Internasjonalt arbeid

Internasjonalisering - Klikk for stort bilde

Målet med Nordland fylkeskommunes internasjonale arbeid er å videreutvikle Nordland som en konkurransedyktig region med høy livskvalitet. Internasjonalisering er et strategisk grep for å fremme våre interesser på internasjonale markeder og andre arenaer, heve kvalitet og skape synergi.

Se oversikt over internasjonale finansieringsmuligheter.
 

horisontal linje - Klikk for stort bilde

Programområde NPA

Interreg-programmet Nordlig periferi og Arktis har nylig åpnet for nye nye søkander. Fristen for å søke om prosjektmidler er 28. februar 2018.

 

Kultur, næring og tørrfisk stod sentralt  da fylkesrådsleder Tomas Norvoll besøkte Veneto denne uka (les sak under videoen)

kolarctic_kart_ny-1000x719

Andre søknadsrunde for Kolarctic CBC 2014-2020-programmet er åpent allerede fra 26. juni, med søknadsfrist 29. september. For mer info se www.kolarctic.info/applying

interreg 1

Velkommen til informasjonstreff om Interreg Nord, inkl. Sápmi I Tärnaby i Sverige skal det holdes et informasjonsmøte om Interreg Nord, inkl. Sápmi og det svenske Landsbygdsprogrammet. Informasjonen om Interreg Nord, inkl. Sápmi er relevant for norske aktører, derfor er også aktører fra Norge hjertelig velkomne.

norvoll_ciambetti.jpg

 

Nordlands vennskapsfylke Veneto lover å støtte Bodø som ny Europeisk kulturhovedstad.

pexels-photo-57825-1000x667.jpg

Vil du vite mer om hvordan Norges samarbeid med partnere fra hele Europa bidrar til en smartere, mer inkluderende og mer bærekraftig samfunnsutvikling? Da bør du ta turen til Gardermoen 16. mars. Les mer på nettsidene til Interreg.no

 

Fant du det du lette etter?

Abonner på vårt nyhetsbrev
Navn
E-post
Velg ditt abonnement
Innovasjonspolitikk
Næring og regional utvikling
Kulturminner i Nordland
Nyhetsbrev plan og miljø