By- og regionsenterpolitikk
Fylkesråden innleder på byromseminaret 2016
(22.11.2016)

Var du på byromseminaret i Sandnessjøen 19. - 20. september eller skulle du ønske at du var der? Nå er rapporten klar. Her kan du lese om hva som ble sagt på seminardagen, og hvilke verktøy og metoder som ble brukt på workshopen dagen etter. Ikke minst kan du bli kjent med forslagene til gode byrom i Sandnessjøen som ble utviklet i løpet av seminaret.

ordfører og fylkesråd
(20.10.2016)

Årets byromseminar 19. - 20. september hadde temaet "Byen som regionsenter". Det nyåpnede Kulturbadet i Sandnessjøen sentrum var fullbooket med over 100 deltakere på seminardagen hvor både politikere og fagfolk tok opp spørsmålet om hva som skal til for at byer som Sandnessjøen kan ta rollen som regionsenter. Dagen etter stilte over 70 engasjerte byborgere og tilreisende på workshopen ledet av det danske arkitekturfirmaet Gehl.

FAGLIG RÅD BYUTVIKLING_002.jpg
(30.08.2016)

- Sterke og attraktive bysentra i Nordland er viktig for å hindre fraflytting. Derfor må både fylkeskommunen og kommunene jobbe målrettet med å styrke byenes rolle som regionsentra.

MONA FAGERÅS_kvadratisk.jpg
(18.08.2016)

Byene i Nordland må ta rollen som regionsentra. Dette er temaet for årets byromseminar 19. og 20. september i Sandnessjøen. 

Fant du det du lette etter?

Abonner på vårt nyhetsbrev
Navn
E-post
Velg ditt abonnement
Innovasjonspolitikk
Næring og regional utvikling
Kulturminner i Nordland
Nyhetsbrev plan og miljø