Laks i merde

Fylkesrådet bevilger 665 000 kroner til marin forskning og utvikling gjennom MABIT-programmet.

Tomas Norvoll

Fylkesrådet ønsker alle et godt og framgangsrikt nytt år!

Skjerstadsfjorden

Fylkesrådet bevilger 235 000 kroner til feltundersøkelse og utvikling av en veileder for miljøovervåkning.

Sigvald (t.v) og Øystein Rist sammen med Arve Knutsen under sjømatmessa i Brussel i år.

- Kjempebra at Lofotprodukts ansatte er kåret til «Årets navn i sjømatnæringen 2013″!

Neste høst åpner Toven-tunnelen for biltrafikk. Syklistene får muligheten til å ta med sykkelen sin på bussen mellom Mosjøen og Sandnesjøen.

lab.jpg

Fylkesrådet har bevilget 320.000 til prosjektet «Rekruttering fra Spania – et metodeprosjekt».

17. desember ble tilbudene på ferjesambandene mellom Nesna og Levang, og mellom Nesna og Nesnaøyene åpnet.

Tall.jpg

Fylkesrådet bevilger 700 000 kroner til forprosjekt om etablering av datasenter i Nordland.

intranett_timbuktu_06_09_2010_0213.jpg

Hver elev i Nordland fikk fire kunstopplevelser siste skoleår gjennom Den kulturelle skolesekken.

kabelvåg.jpg

Bevilger 600 000 kroner til møtested i Kabelvåg for enslige mindreårige flytninger og hybelboende skoleungdom.